Přidat k porovnáníPřidat do oblíbenýchSdílejDoporučHlídejPřipomeň
Dotaz na produktProces ostření nože na vodním kameni vyžaduje trpělivost a cvik, ale může výrazně zlepšit kvalitu čepele a její odolnost. Vyplatí se investovat do dobrého vodního kamene a naučit se správnou techniku ostření, aby vaše nože zůstaly v perfektním stavu. Dopřejte si novou sadu do kuchyně! Udržujte své nože jako nové a připravené zvládnout jakoukoli kulinářskou výzvu.
VÝROBCE:
ISO TRADE Spółka z o.o.
ul. Hangarowa 15
59-220 Legnica, Polska
office@iso-trade.biz
ODPOVĚDNÁ OSOBA V EU:
ISO TRADE
OBSAH VAROVÁNÍ:
1. Nepoužívejte brusku, pokud je poškozená nebo pokud jsou poškozeny bezpečnostní prvky, např. ochranný kryt.
2. Při práci s ořezávátkem udržujte stabilní polohu.
3. Během používání by měly být pohyby nože rozhodné a prováděné směrem od sebe ven, nikdy naopak.
4. Během ostření se ujistěte, že se v blízkosti nikdo nenachází.
5. Ořezávátka by neměly používat děti a dospívající.
6. Používejte dle určení.
Nejširší výběr nábytku na internetu
Oblíbené kousky skladem
Přes 4000 spokojených referencí
Věrnostní slevy
Nákup na splátky
Nejlepší poměr kvality a ceny
Široká možnost dopravy a plateb
Velký výběr zboží
Profesionální poradenství